Christus Koning!

Op zondag 22 november is het Christus koning. Kom dus zeker om 9 uur naar onze lokalen voor een hele dag vol spannende chiroactiviteiten. In de voormiddag gaan wij eerst naar de eucharistieviering in de Sint-Gabriel kerk. Ouders, ook jullie zijn hier van harte uitgenodigd! Na de mis spelen we spelletjes in het teken van het jaarthema ‘Geef Kleur’. ’s Middags eten we lekkere worst met appelmoes en patatjes. Om 17 uur sluiten we af met een grote formatie, samen met de jongenschiro. Dit alles is volledig gratis. Natuurlijk moeten wij aan onze kookies het aantal personen meedelen. Inschrijven voor deze fantastische dag kan via chirovlinderia@hotmail.com of via sms bij leidster Lieselotte: 0478 57 17 40. Dit kan nog tot 15 november.

Tip: Op deze dag is het meestal koud buiten, misschien valt er zelfs een beetje sneeuw. Kleed je dan ook heel warmpjes aan en etiketteer alles wat je aan hebt met je naam! Want spelen is het allerleukst als we naar buiten gaan! 

1 gedachte over “Christus Koning!

Geef een reactie