STARTDAG 20 september

Startdag Vlinderia

Nu het kamp al een tijdje achter ons ligt en heel wat CHIRO-loze zondagen zijn verstreken, kunnen we niet langer wachten om er een gigantische lap op te geven en samen met jullie het nieuwe CHIRO-jaar met veel enthousiasme in te zetten.

En dit doen we uiteraard, ook dit jaar, met onze heuse STARTDAG!

Ben je een meisje tussen 6 en 18 jaar? Wil je graag eens een CHIRO-namiddag ervaren? Ben je benieuwd naar wie je leidsters zijn of heb je gewoon zin om een hele namiddag te ravotten met je vriendinnen? Kom dan op zondag 20 september, om 14u, naar onze lokalen – Passionistenstraat 28 | Kruishoutem –

Om 17u zal onze CHIRO-activiteit afgelopen zijn en zijn alle ouders welkom aan onze lokalen voor een hapje en een drankje. Op dit moment kan je gerust eventuele vragen voor leiding stellen, je dochter inschrijven, kampfoto’s bekijken, eens rondneuzen in de verloren voorwerpen van ons zomerkamp, …

CHIRO-groetjes!

Geef een reactie