De Banier

De Banier-winkel is er voor iedereen – Chiro of geen Chiro – en heeft een ruim assortiment aan knutsel- en spelmateriaal en kinder- en jeugdboeken. Ook voor chirokleren, chirohanddoeken, chirodekentjes… kan je hier terecht.

In Vlaanderen zijn nu al 11 vestigingen. In Gent – wat voor ons de dichtstbijzijnde vestiging is – zijn ze, sinds 2005, gehuisvest in het schitterende pand ‘Huis aan de Waterkant’ in het Hoefslagstraatje, een doodlopend zijstraatje van de Langemunt. Zegt je dat niks? Let dan eens niet op de windowshoppers of het grote Rodania-uurwerk als je op de Langemunt loopt maar kijk eens opzij, naar die prachtige koe in het Hoefslagstraatje.

 

Banier1   Banier2

De Banier staat voor spelplezier en creativiteit en alles wat je daarbij kan helpen. Een paradijs voor ouders met kinderen maar ook en vooral voor mensen die actief zijn in het jeugdwerk of het basisonderwijs. Bovendien worden er workshops georganiseerd en geven ze voor groepen zelfs workshops op verplaatsing.

 

Info:

De Banier Huis aan de Waterkant

Hoefslagstraatje 1

9000 Gent

Dagelijks open van 09.30 tot 18.00.u Zondag gesloten

www.debanier.be

Geef een reactie