FEESTWEEKEND CHIRO VLINDERIA

Tijdens het 1e weekend van november organiseert Chiro Vlinderia een FEESTWEEKEND. 

Op vrijdagavond 3/11 geven we de aftrap met het jaarlijkse CHIRODINER. Kom na het werk genieten van een aperitief met Chirovrienden, familie en sympathisanten. De Hoevekip zorgt voor heerlijke Kip&Rib met frietjes en een groentenbuffet. Tijdens het Chirodiner wordt een diashow afgespeeld met de leukste sfeerbeelden van het Bivak 2023. 

Op zaterdagavond 4/11 vindt de beste lokale fuif CHIROROCK plaats. Neem je vrienden mee en dans samen op de beats van de beste lokale DJ’s. Er zijn heel wat prijzen te winnen dus hou zeker onze socials in de gaten! Je kan ons terugvinden op instagram en facebook. 

Eetkaarten en fuiftickets zijn beschikbaar via deze link: https://shop.stamhoofd.be/feestweekend/

Tot snel! 

Vele Chiro-groetjes 

Leiding Chiro Vlinderia