Christus Konoing 2023

Beste ouders, Chiro-leden en sympathisanten,


Op zondag 26 november 2023 vindt het jaarlijkse Christus Koning plaats, de feestdag van de Chiro. Die dag is er een volledige dag Chiro vol spel en plezier! En dat voor zowel de jongens als de meisjes, want voor die speciale dag bundelen Chiro Singa & Chiro Vlinderia hun werking tot één grote Chiro.


We verwachten iedereen ’s morgens om 9u stipt aan onze lokalen en dat in perfect uniform. In de voormiddag spelen we spelletjes met de afdelingen apart, maar dan wel gemengd. ’s Middags voorzien de Kookies van Singa & Vlinderia een heerlijke warme maaltijd en in de namiddag spelen we een groot spel met iedereen samen.


De dag wordt dit jaar afgesloten met een heuse fakkeltocht en dat samen met ouders, vrienden & familie! Iedereen die wil mag om 16u45 aan de lokalen verzamelen om van daaruit te vertrekken op een gezellige tocht door de Marolle. Deze tocht van ongeveer een uurtje sluiten we terug af aan de lokalen met een drankje aan onze bar en een vuurtje.


Groot en klein zijn ook best voorzien van extra warme kledij en waterdichte schoenen want een hele dag binnen spelen is niks voor ons! Je brengt ook best een regenjas mee maar we hopen hem dan wel niet nodig te hebben!


Dus begint het al te kriebelen om een hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes te komen spelen op 26 november, schrijf jullie dan snel in via onderstaande link, de inschrijvingen lopen tot en met 19 november. 

Hopelijk tot dan!

schrijf je hier in!